Неправителствената организация БОЕЦ публикува скандални твърдения за строежа на “Турски

...
Неправителствената организация БОЕЦ публикува скандални твърдения за строежа на “Турски
Коментари Харесай

БОЕЦ със скандални разкрития за строежа на Турски поток

Неправителствената организация БОЕЦ разгласява скандални изказвания за градежа на “Турски поток”. Формацията, направила инспекция на един от терените в Северозападна България, задава над 10 въпроса към държавното управление по тематиката. Сред главните питания на БОЕЦ са за какво планът у нас се извършва от съветска компания, къде са обещаните хиляди места за български служащи, кой носи отговорност при повреда, както и редица други.

Публикуваме без редакторска интервенция цялото мнение на БОЕЦ:

СЕГА разбрахте ли какъв брой коства оставането на власт на Борисов и за какво мафията стиска неистово властта?

Днес БОЕЦ бяхме на един от обектите на Турски поток в Северозападна България. Заварихме бригада от беларуски служащи, с техника - камиони и машини с беларуски номера, които твърдяха, че са наети от съветска компания. Нямаше нито един българин на градежа. Нито началник на обекта, нито строителен контрол, нито документи, нито надзор върху осъществяването и качеството. Тръбите са положени непосредствено върху земята в изкопа и се заравят с изровената пръст. Изсечени са стотици декари гори за проправяне на трасето, няма екооценка, нито информация за изсечените гори и кой и по какъв начин " усвоява " дървесината.

Всичко това коства три милиарда на българските жители!

В тази връзка имаме няколко въпроса към Борисов.
През Турски поток ли плащаме тези 800 милиона, които Пеевски открадна от руснаците за " Южен поток "? Защо ние би трябвало да плащаме бакиите на Пеевски? Нали сякаш турски поток не е Турски поток, а е Балкански поток, а в действителност това си е " Южен поток ", само че още по загробващ за България? Как по този начин съветска компания строи на територията на България с наемни беларуски служащи? Къде са " хилядите работни места " за български служащи, като на обекта няма нито един българин? Кой и по какъв начин издаде разрешителни за работа на тези служащи? Имат ли постоянни документи за престояване и работа в България? Има ли съветската компания подизпълнител годни документи и разрешителни за осъществяване на сходни строителни действия? Кой и по какъв начин управлява осъществяването на строителната активност и качеството на работата? Кой ще носи отговорност при повреда, или да си вървим пешком, в случай че не ни харесва? Тези три милиарда ли са цената платена към Путин и Ердоган за оставането ти на власт? Цената да запазят информацията за контрабандните канали за цигари на Булгартабак и каналите за каптагон през Турция за Сирия и Ирак? Канали следени от Бойко Борисов и Делян Пеевски? За каква диверсификация приказваме, откакто съветска компания със свои служащи строи съветски газов поток за транспорт на съветски газ в България, като българите плащаме цената и всички разноски?
Все едно някой да си направи частен паркинг във вашият двор, вие да платите цената за всичко, а той да си събира таксите от колите и да ви позволи великодушно да си паркирате и вашата кола на двойна цена. Ще се радвате ли?

Това са единствено дребна част от въпросите за един от най-големите грабежи през последните години.

Буда, скоро ще отговаряш на тези въпроси в правосъдната зала.

Оставка, съд и затвор!

#ОставкаМутро

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР