Неправилният начин на хранене довежда до натрупване на шлаки в

...
Неправилният начин на хранене довежда до натрупване на шлаки в
Коментари Харесай

Ето как да се храните и да бъдете здрави според зодията

Неправилният метод на хранене довежда до струпване на шлаки в организма, което от своя страна провокира разнообразни болести и ранно остаряване. За към година насъбраните отрови и шлаки в клетките и междуклетъчните пространства затрудняват усвояването на мазнините и белтъчините от организма.

Практикувайки Йога, постоянно ще имате положителни резултати, от физически и душевен темперамент. Йога укрепва здравето, подмладява, забавя процеса на остаряване, с лекост се претърпяват стресови обстановки, както и Безусловно йога трансформира и мирогледа на индивида. Но, положителните резултати идват, когато йога и здравословния метод на хранене, вървят ръка за ръка.

Астрологията оказва помощ да се откри верният метод на хранене и това е обвързвано с енергетиката на индивида.

За енергетиката е значимо да се дефинира коя е водещата буря в хороскопа – огън, въздух, земя и вода. Това е един от факторите, които разграничават хората от една и съща зодия.

За родените с доминиращ детайл огън в хороскопа си – Овен, Лъв или Стрелец се предлага, заран да одобряват по-лека закуска, а по-обилно да се нахранят на обяд- повече храни богати на белтъчини.



Родените с доминиращ детайл въздух в хороскопа си – Близнаци, Везни или Водолей би трябвало да закусват щедро, до момента в който вечерята е желателно да е по-лека. Техният организъм усвоява по-лесно месото и мазнините.

Родените с доминиращ детайл земя – Телец, Дева или Козирог в хороскопа си би трябвало да се хранят отмерено по 3 пъти на ден, само че не в огромни количества и най-много на вечеря. Техният организъм се нуждае от повече сол, само че също и от повече вода, с цел да я разреждат, само че да не одобряват огромни количества сол.

Родените с доминиращ воден детайл в хороскопа си – Рак, Скорпион или Риби могат да се хранят повече до обяд при възходяща Луна, до момента в който при намаляваща Луна могат да си разрешат да одобряват по-голямо количество храна и вечер. Те се нуждаят от храни, съдържащи повече витамини и въглехидрати.

Здравето ни и процесът на стареене зависят най-много от количеството насъбрани шлаки в организма ни. Затова е и толкоз значимо периодическото им изчистване.

Желателно е най-малко един път седмично да се гладува (при прекосяването на Луната от една фаза в друга) и най-важното – да се гладува вярно. Можете да изберете подобаващ ден за недояждане съгласно деня, в който сте родени:

- за родените в понеделник добър ден са недояждане е в събота

- за родените във вторник – в петък

- за родените в сряда – в четвъртък

- за родените в четвъртък – в сряда

- за родените в петък – във вторник

- за родените в събота – в неделя

- за родените в неделя – в понеделник

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР