Непосредствено преди изборния ден, българското общество става свидетел на груби

...
Непосредствено преди изборния ден, българското общество става свидетел на груби
Коментари Харесай

Позиция на ЛЕВИЦАТА! за опитите а въздействие върху изборния процес

Непосредствено преди изборния ден, българското общество става очевидец на груби опити за нелегално влияние върху изборния развой. Огласеният отчет на ДАНС, посредством управлението на Народното събрание, дава задоволително съображение да бъдат разследвани дейностите на заместник-министъра на електронното ръководство Михаил Стойнов, както и да се изиска оставката на министъра на електронното ръководство.

Станалите известни обстоятелства дават мотив за навсякъде оборване на изборни резултати и искане за тяхното анулиране. Ние от ЛЕВИЦАТА! показваме подозрението на голямата част от жителите в честността на машинния избор.

Настояваме да се обясни под какъв напън и защо е бил подложен министърът на електронното ръководство от политически лица, които той назова поименно на съвещание на председателския съвет на Народното събрание.

Подчертаваме, че отговорността за организация на изборите се носи от държавното управление на господин Денков и излъчилите го партии.

Очакваме решение на ЦИК, което да възвърне, най-малко отчасти, доверието на българските жители в изборния развой.

Цялото ни безпокойствие за операцията на изборния развой, посредством голям брой невалидни бюлетини остава. ЦИК и Министерство на вътрешните работи са длъжни да покажат на обществото, че са способни да преодолеят тези подозрения.

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР