Непоказвани досега кадри разкриват, че месеци преди да избухме секс

...
Непоказвани досега кадри разкриват, че месеци преди да избухме секс
Коментари Харесай

Люински разказа за първия си сексуален контакт с президента

Непоказвани до момента фрагменти разкриват, че месеци преди да избухме секс абсурдът с Моника Люински и Бил Клинтън, сигналите за тяхната непосредственост да били налице. Фотосите са част от документалната поредност „ Аферата Клинтън “ на телевизионната мрежа A&E, оповестява „ Бизнес инсайдър “.

На фотосите се вижда по какъв начин двамата се държат за ръце в Овалния кабинет през юни 1996 година – по това време двамата имали интимни връзки от 6 месеца. И това се случило не пред кого да е, а пред родителите на Люински, които били на посещаване в Белия дом.

След като театралничи за фотография с Моника и фамилията ѝ, Бил Клинтън за малко я държи за ръцете, когато тя излиза от кабинета му – покрай мястото, където са се състояли многочислените им интимни срещи.

И бащата и мащехата на Моника усетили, че става нещо необичайно. „ Когато влязохме, той беше отзивчив, доста безцеремонен с нас, и това беше някак необичайно. Но ние го приехме. Знаете, бяхме горди да сме там и да забележим Овалния кабинет. Не на всеки му се случва “, спомня си Бернард Люински.

„ Когато Клинтън ни нареждаше за фотосите, изглеждаше малко необичайно “, спомня си и Барбара – втората майка на тогавашната стажантка.

В същия документален филм самата Моника Люински споделя пикатни детайлности за първия си полов контакт с американския президент. Тя счита, че за първи път привлякла вниманието му по време на съвещание на държавното управление, когато тя инцидентно му посочила прашките си. Това се случило на 14 ноември 1995 година.На този ден било проведени тържество със сътрудниците на Клинтън. Люински не била облечена делово и президентът можел да види бельото ѝ. След съвещанието, когато тя отишла за малко в кабинета ѝ, Клинтън ѝ се усмихнал и с жест я приканил да влезе в стаята.

Там тя му признала, че го харесва като мъж и той я целунал в тъмната стаичка. Люински споделя, че тогава, когато била едвам на 22 години, ужасно доста ѝ харесвало да получава вниманието на самия президент на страната.

След първата целувка Люински се върнала на работното си място, само че Клинтън я помолил да се върне в кабинета по-късно, с цел да могат да останат уединено. Това било началото на техните връзки, които траяли съвсем две години.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР