Непълнолетен ученик се изправя пред съда за страшна гавра с

...
Непълнолетен ученик се изправя пред съда за страшна гавра с
Коментари Харесай

Пиян пишлигар нападна, преби и хвърли в контейнер за смет 15-г. момче в Благоевград

Непълнолетен възпитаник се изправя пред съда за страшна подигравка с 15- годишно момче. Районна прокуратура – Благоевград е повдигнала обвиняване на седемнадесетгодишния К. Л. с импортирания в съда обвинителен акт за осъществено от него тежко закононарушение, предава struma.com.

Около 22 ч. на 14. 02. 2020 година обвиненият Л. се срещнал в центъра на Благоевград с другари. Заедно отишли в централната градска градина, където изпили бутилка вино.

Продължили да употребяват алкохол, обикаляйки през идващите часове няколко заведения – пицария, бар, нощни заведения. В последното не били позволени и към 2 ч. през нощта се насочили към сладкарница.

Забелязали излизащия от там С. Д. (на 15 години). Обвиняемият го извикал по недодялан метод, само че момчето не му обърнало внимание. Тогава К. Л. се затичал след него и макар опитите му да се укрие, съумял да го настигне в региона на заведение „ Русалка “.

Нахвърлил се върху него, като почнал да му нанася удари с юмруци в региона на лицето. Другите също се намесили в побоя. След това К. Л. хванал потърпевшия за якето и му заповядал да върви напред в посока към МОЛ „ Ларго “.

На паркинга пред комерсиалния център обвиненият още веднъж нападнал С. Д. с юмруци, след което го вдигнал и го хвърлил в пластмасов резервоар за боклук. Казал му да даде всичките пари и документи, които има в него. Пострадалият му дал отговор, че няма, като в това време съумял да пусне портфейла си с документи в контейнера и да излезе от него.

Упражняваният от К. Л. тормоз траял и до момента в който вървели по улица „ Васил Мечкуевски “. На входа на една от къщите малолетният възпитаник нанесъл следващия побой на потърпевшия, след което лишил телефона му.

Не след дълго на място пристигнали служители на реда, които поискали пояснения от присъстващите. Отнетата движимост била върната на С. Д.

С помощта на чиновниците на реда потърпевшият намерил портфейла си в контейнера, след което бил закаран и прегледан в Спешния център, а след това настанен в помещение за даване на полицейска протекция.

Предстои наказателното произвеждане против обвинения Л. за осъществения от него обир да продължи в съда.

Седемнадесетгодишен възпитаник е предаден на съд за обир на телефон в гр. Благоевград.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР