Непълнолетен е задържан за грубо нарушение на обществения ред в

...
Непълнолетен е задържан за грубо нарушение на обществения ред в
Коментари Харесай

17-годишен стреля при масово сбиване пред съда в Пловдив

Непълнолетен е арестуван за жестоко нарушаване на публичния ред в Пловдив. Вчера екипи на полицията бяха ориентирани към региона на правосъдната палата, след получен към 16.10 ч. сигнал за всеобщо сборичкване, заяви plovdiv24.bg.

Според предварителните данни, общо над 20 представители на две страни в завършило преди този момент правосъдно дело се скарали и в прерасналата физическа разпра посред им били създадени изстрели с газово оръжие. По време на случилото се няма потърпевши хора.

В резултат на бързите дейности на чиновниците на реда спорът бе преустановен и ситуацията в региона нормализирана. На непокътнатото местопрестъпление е осъществен оглед и неотложно основана организация за изясняване на обстановката. Снети са пояснения от 14 души в качеството им на очевидци, а по " горещи следи “ същата вечер е открит и причинителят на стрелбата.

За едно денонощие в Четвърто районно управление (на МВР) е отведен 17-годишен младеж, открит и конфискуван е газовият револвер, с който стрелял. По инструкции на дежурен областен прокурор против малолетния е стартирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 325, алинея 2 от Наказателен кодекс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР