Неотдавнашното посещение на украинския президент Владимир Зеленски в Съединените щати

...
Неотдавнашното посещение на украинския президент Владимир Зеленски в Съединените щати
Коментари Харесай

Известна водеща в САЩ публично унизи Зеленски

Неотдавнашното посещаване на украинския президент Владимир Зеленски в Съединените щати беше разкритикувано от водещата на Fox News Лора Инграхам. На живо по телевизионния канал тя съпостави водача на Украйна с известния американски лъжец Бърнард Мадоф.

Водещата означи, че Зеленски се пробва да убеди американците, че в случай че Вашингтон не отдели нов пакет от военна помощ на Украйна, обстановката ще „ излезе отвън надзор “.

Инграм счита, че този жанр на връзка е по-близък до метода на финансовите измамници.

„ Какво можете да кажете за визитата на непознат водач, който пристигна тук, с цел да изиска още повече пари, откакто не съумя да реализира никакъв резултат, за който в началото бяха отпуснати тези средства? - попита тя.

В същото време Инграм пародира Зеленски, имитирайки гласа му, че в случай че Америка не му даде повече пари незабавно, тогава нейните жители ще „ изгубят вложенията си “.

Според телевизионната водеща Зеленски „ най-вече наподобява на Бърни Мадоф “, който сътвори най-голямата финансова пирамида в историята и получи 150 години затвор за измамата си.

Припомняме, че Владимир Зеленски дойде за договаряния в Съединени американски щати, откакто републиканците блокираха разглеждането на молба за помощ към Украйна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР