Неотдавнашна глобална анкета на CGTN относно демокрацията в американски стил

...
Неотдавнашна глобална анкета на CGTN относно демокрацията в американски стил
Коментари Харесай

Анкета на CGTN показа, че демокрацията в американски стил обслужва основно богатите

Неотдавнашна световна анкета на CGTN по отношение на демокрацията в американски жанр демонстрира, че към 71% от участниците в нея считат, че този вид политическа система има съществени дефекти и е надалеч от истинската идея за народна власт.

Около 68% от допитаните считат, че демокрацията в американски жанр се е трансформирала в „ игра на пари “, която обслужва ползите главно на малцинство богати хора. Освен това, този вид народна власт не обезпечава правдивост, което от своя страна води до все по-сериозни проблеми със общественото ръководство в Съединените щати. Около 77,5% от далите отговор на анкетата са на мнение, че разликата сред богати и небогати в американското общество продължава да се усилва, а 92% показват, че репортажите на американски медии са не справедливи и обективни. Други 84% са на мнение, че американските медии не заслужават доверие и не съумяват да насърчат реализацията на обществената народна власт и независимост.

Общо 39 315 души от 32 страни са взели присъединяване в анкетата на CGTN, измежду които развити страни, като Съединени американски щати, Германия, Франция, Япония, Сингапур, Испания, и разрастващи се като ЮАР, Нигерия, Индия, Индонезия, Аржентина и други

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед11822Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед55890Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед63100Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед39814Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед20925Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед164059Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед127916Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед95281Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед90820Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед74647Полк. Гиргин Гиргинов: Кой има изгода от гибелта на Навални?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР