Неотдавна в корейската развлекателна индустрия избухна скандал с няколко известни

...
Неотдавна в корейската развлекателна индустрия избухна скандал с няколко известни
Коментари Харесай

Корейски знаменитости замесени в крипто скандал

Неотдавна в корейската развлекателна промишленост избухна скандал с няколко известни персони, за които се твърди, че са свързани с лъжливи действия, касаещи крипто платформата Winnerz.

Срещу Winnerz са повдигнати обвинявания за присъединяване в лъжливи практики, за които се твърди, че попречват вложителите да изтеглят вложенията си.

Според информацията неразкрити лица настояват, че Winnerz е основала подправена криптовалута , с цел да притегли вложения, като след това е попречила на вложителите да получат достъп до средствата си. Точната сума на съответните наранени средства към този момент остава неразкрита.

Скандалът, за който управляващите бяха известени на 5 февруари, уличава Winnerz в потребление на поддръжката на известни персони, с цел да ускори привлекателността на своята криптовалута измежду евентуалните вложители. Предполага се, че тези звезди са получавали комисиони за привличането на нови вложители към платформата.

В отговор на изказванията за обязаност с Winnerz разнообразни корейски известни персони обществено разясниха въпроса, като или изясниха връзките си, или отхвърлиха всякакво финансово присъединяване.

Комикът На Сун Ук и YouTube инфлуенсърите Ким Уон Хун и Чо Джин Се отхвърлиха всякаква връзка, до момента в който техен сътрудник О Бьонг Мин призна, че е вложил в Winnerz и разгласи желанията си да прекъсне връзките.

От друга страна, Winnerz отхвърли всички обвинявания, като поддържа историята за легитимността на активността си и твърди, че бизнес практиките ѝ са транспарантни.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР