Неотдавна генералният секретар на ЦК на ККП, председател на КНР

...
Неотдавна генералният секретар на ЦК на ККП, председател на КНР
Коментари Харесай

Провинция Дзянсу трябва да даде пример в насърчаването на модернизацията в китайски стил

Неотдавна генералният секретар на Централен комитет на ККП, ръководител на КНР и на Централната военна комисия Си Дзинпин бе на инспекцията в провинция Дзянсу. Там той акцентира, че провинцията има солидна индустриална основа, с богати научни и просветителни запаси и отлична бизнес среда, както и голям пазар. Тя има способността и отговорността да предизвиква развиването на модернизацията в китайски жанр.

Днес Си Дзинпин изслуша работния отчет на държавното управление на провинцията и уточни, че ключът на модернизацията в китайски жанр е в научната народна власт. Дзянсу би трябвало да поеме водеща роля в реализирането на новите пробиви в региона на научните и софтуерни нововъведения, да построи национално значимо индустриално плато за тях и да направи по този начин, че висококачественото развиване да разчита в по-голяма степен на органичния напредък, учреден на нововъведенията.



Китайският водач уточни, че Дзянсу би трябвало да ускори отбраната и наследяването на изключителната обичайната просвета и новаторското развиване и да взе участие интензивно в построяването на двата национални културни парка - на река Яндзъ и на Великия канал.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР