Неотдавна Дара сподели нещо интересно със своите фенове в социалните

...
Неотдавна Дара сподели нещо интересно със своите фенове в социалните
Коментари Харесай

Голям късмет споходи Дара, тя крие, че... СНИМКА

Неотдавна Дара показа нещо забавно със своите почитатели в обществените медии, което дава ясно да се разбере, че тя освен е късметлийка, само че също по този начин е извънредно щастлива сега от своя живот. Тя, като посетител в предаването " Като две капки вода ", наблюдаваше реплика на личното си осъществяване и показа нещо, което инцидентно е разкрила в градския парк - четирилистна детелина.

В профила си тя написа " Ехааа " над фрагмента, като това незабавно провокира реакции и мнения от нейните почитатели. " Това е същински шанс! ", " Браво! ", " Какво си пожела? " са единствено дребна част от мненията.

 

За момента обаче, изпълнителката не споделя нищо съответно по отношение на своето, както и не отговори на никой от заложените й въпроси. Ще би трябвало да изчакаме и да забележим какво е подготвила тя в близко бъдеще и в персонален проект.

Пълното име на известната певица е Дарина Николаева Йотова, като е родена през 1998-ма година в морската столица на България.

Става известна през 2015-та, когато взима присъединяване в ТВ риалитито X Factor, като тогава е едвам на 16 години. Тогава нейният наставник е артистът Криско. Успява да доближи на финала и заема 3-тото място.

От 2015-та стартира и кариерата й, като оттогава е на сцена, издава голям брой песни и взима участия.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Дара Дарина Николаева Йотова Варна X Factor риалити Криско new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР