Неотдавна американският президент Джо Байдън каза в реч, че уйгурите

...
Неотдавна американският президент Джо Байдън каза в реч, че уйгурите
Коментари Харесай

Китай: Американският президент отново разпространява лъжи!

Неотдавна американският президент Джо Байдън сподели в тирада, че уйгурите в Синдзян са подложени на насилствен труд. В тази връзка представителят на китайското Външно министерство Джао Лидзиен съобщи, че това е чиста неистина, съобщи Радио Китай.

" В момента обстановката в Синдзян-уйгурския самостоятелен регион е постоянна, стопанската система се развива, другите религии съжителстват хармонично, хората от всички етноси са щастливи и правата и ползите им са предпазени. Т. нар. „ проблем с правата на индивида “ в Синдзян е просто политическа интрига, имаща за цел да дестабилизира региона и ограничи развиването на Китай. Призоваваме Съединени американски щати да извърнат по-сериозно внимание на личните си проблеми с правата на индивида и да не се намесват във вътрешните работи на други страни, употребявайки ги като претекст ", уточни Джао Лидзиен.

Расовата дискриминация в Съединени американски щати се изостря и неуспехът им в битката с епидемията от новия ковид докара до гибелта на над 700 000 души. Съединени американски щати започнаха война единствено с бутилка с прахуляк за пране и погрешна информация, убиха голям брой цивилни жители в други страни, постановиха едностранни наказания и провокираха филантропични бедствия.

Самозваните правозащитници употребяват и двойни стандарти. Те да вземем за пример са слепи за безразборните убийства на мирни жители в Афганистан. Фактите неведнъж потвърждават, че Съединени американски щати от дълго време към този момент не са образец за народна власт.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР