Неостаряващата Лили Иванова изправи публиката на крака снощи по време

...
Неостаряващата Лили Иванова изправи публиката на крака снощи по време
Коментари Харесай

Лили Иванова разкри огромна тайна на концерта й - ето кой е единственият й приятел в парламента!

Неостаряващата Лили Иванова изправи публиката на крайници нощес по време на първия от трите й концерта в Зала 1 на НДК, съобщи Блиц.

Примата на българската сцена пя към два часа пред изпълнената зала. Тя за първи път сподели на почитателите си три свои нови песни, които, по нейни, думи, още даже не е записала. Лили изглеждаше ослепително на сцената и безусловно сподели, че не е не запомнила по какъв начин се прави шоу.

В началото на събитието тя благодари на всички спонсори, композитори на песните й и текстописци на музиката й. Иванова разкри и една огромна загадка, тя изрече специфични благодарности на " единствения й другар " в Народното събрание Димитър Главчев. Бившият началник на Народното събрание бе в залата в компанията на наследничката му Цвета Караянчева.

Лили изнесе концерта си, качена на черни лачени обувки с 21 см висок ток, които най-после хвърли на сцената и остана боса, с цел да приема нестихващите овации на публиката.

С великата певица на сцената бяха нейните музиканти Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокално трио " ЛаТиДа ". 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР