Неодобрение предизвиква кандидутарата на Мартин Димитров за народен представител.Критикуват го, се

...
Неодобрение предизвиква кандидутарата на Мартин Димитров за народен представител.Критикуват го, се
Коментари Харесай

Скандал! Нападнаха знаков депутат от СДС

Неодобрение провокира кандидутарата на Мартин Димитров за депутат.

Критикуват го, се е тропосал на големи рекламни пана на централния столичен бул. " България " в  опит да подсети за себе си.

Димитров е в листата на " Демократична България " и е на четвърто място в 24 МИР - регионът, от който неговия наставник Костов години наред се кандидатираше за депутат.

" Днес той ни се показва като претендент от гражданската квота в листите на Демократична България, откакто преди този момент е изпъден от две партии, като на едната от тях беше ръководител.

Само това събитие е задоволително, с цел да бъде ясно какъв е политическия морал на този човек и какъв брой неопределен водач на Съюз на демократичните сили е бил, откакто толкоз безпроблемно през днешния ден може да се показа за „ самостоятелна “ и „ гражданска “ фигура ", показа преди време Иван Сотиров от Съюз на демократичните сили по адрес на Мартин Димитров, а думите му провокираха необятен отзив в дясното политическо пространство.

Именно като подобен Димитров, той се появи преди 16г. в листите на Съюз на демократичните сили. Тогавашният ръководител на Съюз на демократичните сили Надежда Михайлова го показа пред управлението на Съюз на демократичните сили София с аргумента, че желае да има в листата която води един безпартиен млад стопански специалист. 

Позицията за Димитров се споделя и от водача на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Трябва да почистим българската политика от субекти като Мартин Димитров ", акцентира Костадинов пред камерата на БЛИЦ TV.

Засега няма реакция от страна на Мартин Димитров по отношение на гневната офанзива против него от съперниците.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР