Неочаквано за мнозина една от най-търсените книги у нас се

...
Неочаквано за мнозина една от най-търсените книги у нас се
Коментари Харесай

Инж. Кремен Георгиев за успеха на една малка книжка за парното: За нас е важно клиентите да знаят как се образуват техните сметки, за какво точно плащат, какви права и задължения имат

Неочаквано за мнозина една от най-търсените книги у нас се оказа не следващото издание отдадено на тайните теории или на някой под напрежение престъпен трилър, а едно малко издание, което дава препоръки за това по какъв начин да употребяваме топлинните услуги, когато имаме централно отопление.

Преди малко повече от месец от неправителствената организация „ Асоциация на топлофикационните сдружения в България “ пуснаха дребен справочник с обещанието, че ще бъде потребен за всички, които употребяват или желаят да употребяват услугите на топлофикациите в България. Изданието се споделя „ Пътеводител в света на доставките на топлинна сила и топлинно счетоводство “ и се популяризира гратис. Авторите споделят, че задачата не е била да печелят от продажба.
свързани новини5108на 23.11.20217878на 03.11.2021
Един месец след стартирането на наръчника до клиентите от „ Асоциация на топлофикационните сдружения в България “ оповестиха, че изданието се радва на огромна известност и с изключение на на хартия, наръчникът към този момент е оповестен и онлайн. Ръководството е налично на уеб страницата на „ Асоциация на топлофикационните сдружения в България “, както и на страниците на доста топлофикации.

„ Първоначалната концепция беше да обобщим въпросите, които задават най-често клиентите и да предоставим отговори на лишен от професионална терминология език. Искахме да създадем потребен алманах с информация, която да е точно „ справочник “ за употребяващите централно отопление и битова гореща вода. Публикуването на сборника е част от общите ни старания да повишим осведомеността на клиентите. За нас е значимо клиентите да знаят по какъв начин се получават техните сметки, защо тъкмо заплащат, какви права и отговорности имат. “ сподели инж. Кремен Георгиев.

Инж.Кремен Георгиев е ръководител на „ Асоциация на топлофикационните сдружения в България “. От енергийния експерт е пристигнала и концепцията за основаването на наръчника. „ Пътеводител в света на доставките на топлинната сила и топлинното счетоводство “ е осъществен с помощта на общите старания на специалисти на няколко български топлофикации.

„ Големият интерес и фактът, че както жители, по този начин и топлинни счетоводители се обръщат към нас с молба да им предоставим Пътеводителя е индикативен, че сме основали потребен справочник. “ сподели инж. Кремен Георгиев.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР