Неочакваният герой за Левски Асими Фадига, който вкара изравнителния гол

...
Неочакваният герой за Левски Асими Фадига, който вкара изравнителния гол
Коментари Харесай

Големият герой за Левски: Това бе най-важният гол в цялата ми кариера, имаме шансове в реванша

Неочакваният воин за Левски Асими Фадига, който вкара изравнителния гол за " сините " против Айнтрахт Франкфурт, показа мнението си след трагичното тъждество от 1:1 на Националния стадион. Преди да се качи в рейса на тима, той приказва умерено по телефона с приятелката си, като изясни, че мачът е приключил наедно, даже без да изтъкне значимото си попадение.

„ Разбира се, че беше доста прочувствен миг за мен и за тима. Голямо наслаждение беше. Вкарах във допустимо последния миг, когато изоставахме в резултата. А влязох като запаса десетина минути преди този момент. Това бе първият ми гол за Левски и се веселя, че пристигна в подобен миг. Отбелязах на огромен тим като Франкфурт “, съобщи Фадига пред Българска телеграфна агенция.

„ Не съм мислил преди да изстрелвам в последната минута. Знаех, че е не ни остава доста време и трябваше да опитаме. В един миг просто усетих, че има кулоар пред мен и шутирах. Получи се доста добре “, зарадва се французинът.

„ Това беше най-важният ми гол в цялата кариера. Надявам се да продължа по този метод. Ще не преставам да давам всичко на тренировки и в мачовете “, сподели още халфът.

„ Не познавам персонално Коло Муани, само че и двамата идваме от Франция и се поздравихме, разминавайки се. Дали той ще напусне и ще премине в Пари Сен Жермен? Не знам, почтено казано, мъчно е да се каже. Би било добре за реванша, само че това са договаряния сред два тима. Пожелайте ни късмет във втория мач, а ние ще се опитаме да го използваме “, приключи Асими Фадига.

„ Мисля, че имаме шансове в реванша във Франкфурт. Това е футболът. Изоставахме в резултата, само че изравнихме в последната минута. Може би ще е още по-трудно в Германия, само че ще създадем всичко, на което сме способни, с цел да се класираме “, даде обещание французинът.

 

Българска телеграфна агенция / Автор: Христо Бонински
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР