Неочаквана развръзка събра два криминални случая от последния ден.Най-вероятно откритият

...
Неочаквана развръзка събра два криминални случая от последния ден.Най-вероятно откритият
Коментари Харесай

Мъртвият младеж от центъра: нападателят на сестрата от Пирогов

Неочаквана развръзка събра два престъпни случая от последния ден.

Най-вероятно откритият в събота в столицата мъртъв юноша е нападателят на здравна сестра в " Пирогов ", заяви представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова пред " Фокус ".

" По външни белези и по облеклата лицето най-вероятно е същото, което е предизвикало телесните пострадвания на здравната сестра в " Пирогов ", уточни Арнаудова.

Тя посочи, че събирането на доказателства по двата случая продължава. Ако бъде дефинитивно доказана самоличността на умрелия млад мъж, ще се приключи следствието, което Софийската районна прокуратура е почнала за причиняване на телесна щета на здравната сестра, само че ще продължи следствието за аргументите, които са довели до настъпване на неговата гибел.

В събота бе намерено тяло на млад мъж във вътрешен двор на бул. " Васил Левски " в София, напомня Dnes.bg. Сигнал за открит човек в безпомощно положение е получен сутринта на тел. 112, оповестява Министерство на вътрешните работи. Пристигналият на място екип на Спешна помощ открил гибелта на млад мъж.

Часове преди този момент – в петък против събота през нощта 18-годишен мъж, настанен в токсикологията на „ Пирогов ” поради приложимост на марихуана, атакува и преби дежурната здравна сестра. В резултат в тя е получила тежка лицева контузия и мозъчно разтърсване.
 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР