Неочакван обрат на големия финал на "Маскираният певец" тази вечер.

...
Неочакван обрат на големия финал на "Маскираният певец" тази вечер.
Коментари Харесай

Обрат! Баба Яга детронира Булката

Неочакван поврат на огромния край на "Маскираният артист " довечера. Всички залагания, че Хищницата или Булката ще оглавят формата бяха опровергани, като успеха отнесе противоречивия облик на Баба Яга, за който най-мноо се предполагаше, че е Боби Турбото, Христо Гърбов или Дони.

Още в разгара на продукцията Азис изстреля правилния отговор, а точно че под костюма се крие атрактивния Боби Турбото. Дълго време фолк звездата беше уверен в догатката си, само че на финала той повтори догатката от довечера на останалите панелисти - Владо Пенев и Алекс Раева, че това в действителност е различен надарен артист - Александър Сано. Когато маската падна обаче лъсна другото спрягано лице, а Азис се извъртя преиграно: "Знаех си! Трябваше да си държа на моето съмнение! ", сякаш сърдит бе Васко.



Лоша актьорска игра прояви и Александра Раева, която също беше доста учудена, когато първата маска за вечерта, тази на Хищницата бе свалена. Под нея се криеше изпълнителката Християна Лоизу. Кипърката, която у нас нашумя с успеха си в "Х-Фактор " беше името, което някогашната вокалистка на Слави Трифонов повтаряще не един път като съмнение. На огромния край обаче обърна палачинката. "Не мога да допускам, че си ти... От всички взели участие ти беше най-близко до мен. Прости ми, че не се сетих, че си ти ", отсече Раева. Още тогава думите й провокираха огромна доза подозрения, че в действителност журито е знаело доста добре кои са същинските лица под маските. Но неизвестно за какво се извъртаха финално, вероятно за да основат сякаш огромни безредици.



Единствено маската на Булката беше изрично разконспирирана и до последно Пенев, Раева и Азис си останаха на изказванието,че това е Невена Цонева. Дали поради връзката й с "Ку-Ку Бенд " и Слави Трифонов, тя беше спрягана за победител във втория сезон на "Маскираният артист ". Въпреки съвършените вокални превъплъщения на момичето, чиято кариера потегли от "Мюзик Айдъл " преди 13 години като победител, тя се класира на второ място, а първото за което скандираше и публиката в залата бе за Боби Турбото като Баба Яга.

Тази вечер шоуто мина и през трагична нотка. Продуцентът Магърдич Халваджиян излезе на сцената, с цел да укоражи Цонева, като я даде за образец като експерт. "Има шоубизнес в България и той е изработен от хора като Невена Цонева ", гръмко съобщи дългокосия чудак, а думите му като че ли звучаха като утешителна премия за подгласничката. Зад думите му обаче стана ясно, че стои усещането му от обстоятелството, че през втория лайв на шоуто Невена изгубила татко си и макар тъгата си имала силата и професионализма да излезе на сцената и да се пее с душата си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР