Неочакван обрат е настъпил във връзката на едно от най-емблематичните

...
Неочакван обрат е настъпил във връзката на едно от най-емблематичните
Коментари Харесай

11 години след развода: Юксел Кадриев с тайна сватба

Неочакван поврат е настъпил във връзката на едно от най-емблематичните лица на Би Ти Ви Юксел Кадриев с гръцката му обич Мария, научи  HotArena.

47-годишният водещ на централната емисия вести по Би Ти Ви се е оженил скрито за богатата гъркиня, а на безименния пръст на лявата му ръка към този момент свети брачна халка.

В края на предходната година 35-годишната русокоска поискала да постави завършек на връзката им, защото не виждала вероятност в нея. Година и половина водещият въртеше загадка обич със сексапилната гъркиня и всяка седмица пътуваше до Солун, където живее изгората му. Заради засилените ограничения за сигурност по време на пандемият от Ковид-19, всякога влюбеният Юксел си правел наложителния за влизане в Гърция PCR тест.

Макар че гони 50-те, разведеният Юксел бил вдлъбнат до уши по красивата Мария. През лятото, когато новинарят прекарал ваканцията си по плажовете на Егейско море, двамата наваксали дните на изолираност. Разстоянието сред София и Солун обаче се оказало препъни камък за връзката им и Мария поискала да се разделят. Кадриев доста тежко претърпял края на връзките им и изпаднал в любовна меланхолия. Той почнал да излива възприятията си в стихове и прозаичност, които събра в стихосбирка, която ще види бял свят напълно скоро.  " Лекува ли времето болката от несподелената обич или на времето, на което разчиташ, въобще не му пука за надраното ти до кръв сърце? ",изливаше в прозаичност възприятията си новинарят. 

Любовните терзания на Юксел трогнали Мария, която осъзнала, че желае да прекара остатъка от живота си с сензитивен и виновен мъж като него. Той пък непринудено й предложил да се оженят. Двамата се венчали скрито в Гърция, а краткотрайно, до момента в който уреди формалностите към бизнеса си в Солун, Мария и Юксел живеят разграничени. Кадриев не смъква брачната си халка, с която се появи в студиото на " Търси се " по Би Ти Ви точно на празника на влюбените Свети Валентин. По време на телевизионната си изповед новинарят прикриваше с едната си ръка другата, само че понякога страстите вземаха връх и до момента в който оживено ръкомахаше, показваше брачната си халка. 

Той показа, че най-накрая са си дали прошка с някогашната му брачна половинка Бонка за всички панаири, които си спретнаха в медиите. Както е известно, някогашните съпрузи претърпяха сложен бракоразвод, обвързван с взаимни обвинявания. Бонка обясняваше в изявленията, че Кадриев пробвал да й отнеме правото да вижда щерка им през 2011 година, само че не съумял, тъй като тя вдигнала звук в медиите. Двамата се видели на абитуриентския бал на щерка си Габриела през юли и небрежно си дали амнистия. Затова в този момент новинарят се надявал животът му да продължи още по-спокоен. 6 години след трагичния им бракоразвод, Бонка се омъжи наново за унгареца Янош Ласло и двамата свиха фамилно гнездо в сръбския град Суботица. След поредност от разочарования на любовния фронт, водещият също намерил своята половинка Мария, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР