Необвързаните сред вас имат с 1 причина по-малко да се

...
Необвързаните сред вас имат с 1 причина по-малко да се
Коментари Харесай

Добра новина за необвързаните: във връзка се дебелее повече!

Необвързаните измежду вас имат с 1 причина по-малко да се оплакват: хората във връзка качват повече килограми.

До този извод стигнаха откриватели от Университета Куинсленд в Австралия, които проучиха данни, събирани в продължение на 10 години от над 15 хиляди души. Така учените откриха, че двойките, които се усещат щастливи във връзката си, тежат със приблизително към 5.8 кг повече от необвързаните . Резултатите от проучването също демонстрират, че на година обвързаните натрупат приблизително към 1.8 кг.

От друга страна, изследването сочи, че хората, които се намират във връзка, имат изцяло по-здравословни привички и пушат по-малко, хапват по-малко бърза храна и повече плодове и зеленчуци . Въпреки това обаче, по-голяма част от двойките качват повече килограми по време на връзката си и са по-склонни към наднормено тегло.

Становището се удостоверява и от още едно проучване. Южният методистки университет в Далас наблюдава близо 200 младоженци в продължение на 4 години, стигайки до същия извод.

Изследователят Андреа Мелтцър споделя: „ Удовлетворението нормално се асоциира с качване на тегло. Партньорите, които са по-задоволени, са склонни към трупане на повече килограми, а тези, които не са толкоз удовлетворени, качват по-малко. “

С други думи, колкото по-щастлива си в своите връзки с колегата, толкоз по-вероятно е да станеш по-закръглена . Но в случай че си обвързана и кантарът към този момент ти демонстрира по-голямо число, не съжалявай – това в най-хубавия случай значи, че просто носиш няколко кг повече благополучие!

 килограми връзка 20th Century Fox

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР