Необичайно е туристите да са по-малко за този период на

...
Необичайно е туристите да са по-малко за този период на
Коментари Харесай

Николина Ангелкова: Туристите тази година са по-малко в сравнение с предишни години

Необичайно е туристите да са по-малко за този интервал на годината. Хубавото е, че от петък има по-сериозно оживление по плажовете. Има много българи, които са избрали Черноморието. Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 година Възпитаник е на Harvard в предаването "Неделята " по Нова телевизия.

„ Тази седмица чакаме още 4 чартърни полети с задгранични туристи. Надяваме се туризма да се раздвижи “, разяснява тя.

Варна посрещна първия под наем полет с туристи за сезона

„ Аз съм оптимист и имам вяра, че когато вършим каквото е належащо, Важно е да се демонстрират напъните, които се поставят. В момента е доста значимо да се предлага добър туристически артикул на добра цена. „ За страдание имаше образци, които вредят върху улисията на всички”, разяснява министърът.

„ Следващият сезон също чакам да бъде сложен. За да се възвърне всичко от тази рецесия, е належащо време”, безапелационна бе Ангелкова. „ 17 777 са местата за настаняване, над 27 000 са питейните заведения. Възможно е да има единични случаи на неприятно обслужване. Това не е показателно “, акцентира тя.

Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 година Възпитаник е на Harvard призна, че пандемията е нанесла тежък удар на сектора и добави, че ще се възвръщаме в идващите години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР