Необичайни метални топки, намерени на дъното на Тихия океан неотдавна,

...
Необичайни метални топки, намерени на дъното на Тихия океан неотдавна,
Коментари Харесай

Извънземни топки лежат на дъното в Тихия океан

Необичайни железни топки, открити на дъното на Тихия океан наскоро, имат извънземен генезис. В това е уверен ръководителят на катедрата по астрономия в Харвардския университет Ави Льоб. Откритите от неговия екип 10 странни железни топки са изследвани под микроскоп и е открит съставът им.

Мистериозните сфери се състоят от 84% желязо, 8% силиций, 4% магнезий и 2% исполин, а останалите 2% са микроелементи. Освен това откривателите откриват, че този материал има невероятна издръжливост, надминавайки даже галактическите скали, изброени в каталога на НАСА.

Установена е и скоростта, с която сферите са паднали в Тихия океан – тя е била 60 километра в секунда, което е по-бързо от тази на 95% от всички известни звезди, ситуирани покрай Слънцето.

Льоб счита, че тези обстоятелства демонстрират, че сферите може да съставляват фрагменти от галактически транспортен съд или някакъв тип софтуерно устройство, основано от друга цивилизация.

Изглежда, че нашето надълбоко море може да крие доказателства за извънземен живот и технология, споделя астрономът.

Въпреки вълнуващите открития на Льоб и неговия екип следва самостоятелна инспекция на резултатите от проучването.

Ави Льоб е един от водещите астрономи в света. Публикувал е стотици пионерски проучвания. Сътрудничил си е с гении като Стивън Хокинг и твърди, че

„ Мисленето, че човечеството е неповторимо, особено и привилегировано е надменно ".

Пред Агенция Франс Прес астрономът споделя, че „ верният метод е да бъдеш непретенциозен и да кажеш: " Ние не сме нещо особено, има доста други култури там и ние просто би трябвало да ги открием ".

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР