Необичайни и ефективни начини за избелване на любимите ви дрехи.

...
Необичайни и ефективни начини за избелване на любимите ви дрехи.
Коментари Харесай

Няколко трика за избелване на дрехи с естествени средства

Необичайни и ефикасни способи за избелване на обичаните ви облекла.

Белият цвят символизира непорочност, съвършенство и добрина. Белите облекла постоянно са били свързани с висок обществен статус, предизвиквайки уважение…

Елегантните бели дрехи евентуално са в дрешника на доста хора. Въпреки това, при цялата си привлекателност, белите облекла имат огромен минус – доста бързо се замърсяват. Много е мъчно или даже невероятно да се отстранят някои петна от тях, по тази причина взехме решение да ви разкажем за необикновените и ефикасни способи за избелване.

Надяваме се, че нашите рекомендации в действителност ще ви оказват помощ да избелите белите си облекла и долни дрехи.

Начини за избелване

Аспирин

Това хапче против главоболие удивително отстранява жълтите петна от белите облекла. Разтворете 5 таблетки аспирин във вода и накиснете бельото в този разтвор. След известно време изперете по нормалния метод.

Сода

В 4 литра вода добавете 1 чаша сода. Накиснете облеклата във водата. След използване на този инструмент облеклата ще станат бели!

Лимонов сок

За да върнете оригиналната белота на обичаните си облекла, налейте 1 чаша лимонен сок във водата за изплакване. Изсушете на слънце. Има и различен метод за избелване. Накиснете през нощта в гореща вода с 1 чаша лимонен сок. На сутринта изперете по обичайния метод.

Оцет

Добавете 1 чаша оцет към перилния препарат. Можете също по този начин да напръскате с оцет замърсените места. Миризмата на оцет ще се изпари, когато облеклата изсъхнат.

Препарат за миене на съдове

Най-добре е да използвате артикули, които съдържат малко химически съставни елементи (без фосфати и хлор). Препаратите за миене на съдове избелват доста по-ефективно, отколкото праховете за пране.

Вижте още: Ето какво поставям на дъното на саксията за избухлив разцвет

Водороден пероксид (3%)

Водородният пероксид може да се употребява за разчистване на разнообразни повърхности вкъщи. Това е отлично избелващо средство без хлор, което може да се добави по време на прането. Препаратите, съдържащи химични съставни елементи, постоянно провокират алергии. Затова, в случай че е допустимо, пробвайте се да употребявате естествени артикули, които са много ефикасни и въобще не вредят на здравето!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР