Необичайна ситуация с известен наш тв водещ.Виктор Николаев остана сам

...
Необичайна ситуация с известен наш тв водещ.Виктор Николаев остана сам
Коментари Харесай

Изоставиха Виктор Николаев! Какво се случва

Необичайна обстановка с прочут наш тв водещ.

Виктор Николаев остана самичък в ефира на утринния блок на " Нова телевизия ". Той изненадващо не бе в компанията на колежката си Мира Иванова, с която са титулярна двойка на " Здравей, България ".
-->
Разградчанинът по този начин и не посочи каква е повода за отсъствието на титулярната ко-водеща. Подобни обстановки се случват рядко в ефира на " Нова ". Обикновено те са свързани с отпуск на някой от двамата.

" Здравей, България! 1 май, нов месец, нов шанс. Днес е и почивен ден - тъкмо, тъй като е празник на труда. Навремето имаше една сентенция " Трудът краси индивида ". Особено тези, които почиват, я префасонират с " Трудът краси другите ", с цел да си оправдаят удоволствието по време на отмора. Хубав ден ви пожелаваме ", сподели той при откриването на ефира през днешния ден.

Не стана ясно дали шегата му бе ориентирана точно към колежката му Мира, която почива.

Самият утринен блок не стартира в нормалния си час - 6,00, а в 7,00. Причината е точно в това, че през днешния ден е формален празник за България и както и при други такива, предаването е в малко по-къс като времетраене формат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР