Необичайна промяна настъпи в програмата на Българска национална телевизия. Детското

...
Необичайна промяна настъпи в програмата на Българска национална телевизия. Детското
Коментари Харесай

Лека нощ, деца! падна от ефира на БНТ 1

Необичайна смяна настъпи в програмата на Българска национална телевизия. Детското развлекателно предаване " Лека нощ, деца " падна от ефира на Българска национална телевизия 1 и ще бъде предавано единствено по Българска национална телевизия 2 в нормалния час - 19:50, всеки работен ден.
" Рубриката е за децата от 3 до 63 години. В нея всеки може да види обичаните си български герои и сюжети, измислени от най-хубавите наши писатели и поети, и изиграни от най-известните български трагични и куклени артисти ", гласи описанието на 10-минутната тв стратегия в уеб страницата на Българска национална телевизия.
Това е вторият път, в който предаването пада от схемата на Канал 1. През 2003 година " Лека нощ, деца! ", добило известност като " Сънчо ", е свалено за първи път, само че по-късно още веднъж се завръща в ефира.
За първи път предаването е излъчено на 5 март 1960 година Един от най-популярните " разказвачи " през годините е Педя човек - лакът брада, който се появява на екран от `60-те години на предишния век до `90-те.
Куклата съвсем припомня немския Зандменхен, който се появява през 1959 година в Западна Германия, а скоро по-късно Източна Германия пуска собствен персонаж. Социалистическият вид е доста по-популярен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР