Необичайна гледка в столицата.Прасенцето и стопанинът му станаха хит в

...
Необичайна гледка в столицата.Прасенцето и стопанинът му станаха хит в
Коментари Харесай

Мъж разходи прасе на каишка в столицата СНИМКИ

Необичайна панорама в столицата.

Прасенцето и стопанинът му станаха шлагер в обществената мрежа Facebook. На публикувани фрагменти се вижда по какъв начин мъжът разхожда прасенцето си на каишка. " Много сладко ", евентуално с тази фраза доста хора биха описали гледката. В мненията под обявата се появиха и мнения на хора, които считат, че нещо ще се случи с дребното прасе на Коледа - какво ли...

" Малко късно да гледаш прасе за Коледа ", написа Мартин Николов, а Мартин Ангелов - мъжът снимал фотосите, прибавя: " Подготовка за Коледа... "

Разбира се, догатките, че прасето ще бъде заколено за Коледа, следва да бъдат приети с подигравка, тъй като прасенцето е декоративно. Наричат ги още мини свине и са едни от най-популярните през последните години домашни любимци. Този тип прасенца никога не доближават килограмите на прасетата, които се отглеждат като селскостопански животни.

Междувременно в Русия от ден на ден хора отглеждат свине като домашни любимци. Те са обичайни домашни любимци и в Америка. В някои страни дори има специфични развъдници за развъждане на специфични породи мини свине, подобаващи за домашна конюнктура.

Благодарение на дребните си размери тази порода попада в Книгата на върховете Гинес. В детството си мини майалино тежат 500 грама, а когато станат възрастни, тежат към 10 кг.

Бихте ли си взели миниатюрно прасенце за домашен любим - споделете в мненията.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР