Необичаен видеоклип на Volkswagen Jetta, заснет на магистралата в Порт

...
Необичаен видеоклип на Volkswagen Jetta, заснет на магистралата в Порт
Коментари Харесай

VW Jetta се движи с отворен капак, сякаш нищо не се е случило

Необичаен видеоклип на Volkswagen Jetta, сниман на автомагистралата в Порт Уенхам, Калифорния, се появи в канала ViralHog в YouTube. В фрагментите от видеото се вижда по какъв начин черен седан се движи с отворен похлупак, който изцяло блокира гледката на лидера напред.

Не е известно какъв брой дълго тази Jetta се е движела по автомагистралата с отворен похлупак, само че водачът явно не е счита казуса за задоволително сериозен, с цел да спре и продължава да се движи в дясната лента с ниска скорост. „ Шофьорът се движеше по пътя с отворен похлупак. Дори не се опита да спре, с цел да затвори капака. Изглеждаше доста рисково ”, споделя очевидецът, който показа записа.

В мненията под видеото един от потребителите видя, че капакът наподобява закривен - евентуално част от пътя се вижда в процепа сред капака и отвореното поделение на мотора. Въпреки обстоятелството, че по-голямата част от предното стъкло е блокирана, водачът включва спешните и продължава да кара, като че ли нищо не се е случило. Вижте.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР