Необходими са бързи резултати от проверките по случая с министър

...
Необходими са бързи резултати от проверките по случая с министър
Коментари Харесай

Министър Цачева: Необходими са бързи резултати от проверките по случая с Банов

Необходими са бързи резултати от инспекциите по случая с министър Банов, сподели министърът на правораздаването Цецка Цачева по Нова ТВ.

„ Първият въпрос е за какво тъкмо в този момент се случва да се вади флашка, която е с няколко години обратно във времето, в случай че е достоверен запис. Моят отговор е, че действително към този момент сме в предизборна акция, въпреки и много време преди формалната акция за идните европейски избори.

Явно упованията, че ще се води спор за политики и за бъдещето на Европейски Съюз, за мястото на Европейски Съюз в България, може би от главните ни съперници ще бъде заместено с нещо, което доста умеят, с сходни средства, вкарвайки в пояснителен режим съперника си.

Министър Боил Банов тъкмо в този миг направи толкоз доста за българската история, с откупуването на портрета и скъпите предмети на Александър Батенберг, и излезе този запис, който е изработен преди няколко години, сподели тя

„Поздравления за прокуратурата, която незабавно се самосезира ”, добави Цачева.

Бързото обявяване на резултатите от инспекциите е нещо, което е належащо, с цел да се види, че службите са на мястото си, че институциите в страната работят, с цел да има доверие от страна на всички нас в тези институции, безапелационен бе министърът на правораздаването.

Тя заяви, че при представянето на доклада си за миналите две години президентът Румен Радев е приказвал повече като опозиционен водач, в сравнение с като президент.

„ Не чух доклад на държавен глава,президент, обединител на нацията. Аз чух едно говорене на опозиционен водач. Нормално е да се кажат рецензии и да бъде коректив на политики, само че за бъдеш коректив на нещо, преди този момент би трябвало да си изложил политиките, които се случват в страната. Как за две години не се видя и не се загатва едно свършено положително нещо за жителите в тази страна. Правото на президента е да подлага на критика, само че когато това е говорене на опозиционен водач или деятел не мога да го приема ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР