Ненужните отпадъци отдавна вече се събират разделено – има си

...
Ненужните отпадъци отдавна вече се събират разделено – има си
Коментари Харесай

4 причини, поради които да не изхвърляте използваното пластмасовото шише (ВИДЕО)

Ненужните боклуци от дълго време към този момент се събират разграничено – има си контейнери за метали, за стъкло, за пластмаса и хартия. Ако погледнете в контейнерите ще установите, че преобладаващо е количеството на изхвърлените пластмасови боклуци. И това е естествено, защото те от дълго време са се настанили трайно в нашия обичай. И въпреки всичко, не е ли допустимо за някой от тях да се откри друго приложение и по този начин да им се „ вдъхне нов живот “. Може – както ще установите от приложеното видео.

Вижте какво може да си извършите с подръчни средства от едно пластмасово шише със междинни размери: лейка за поливане, съоръжения за напръскване, приспособление за надълбоко напояване на почвата и – несъмнено – доста комфортна лопатка, с която да сипвате пръст или торове или каквото си пожелаете.

И всичко това – от едно шише, предопределено за боклука като други пластмасови боклуци! Затова, постоянно се замисляйте, преди да изхвърлите непотребни на пръв взор предмети, изключително в случай че те са от пластмаса! Твърде евентуално е да им намерите приложение за най-неочаквани цели, като се опирате на вашето въображение и умелост. Опитайте!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР