Немска овчарка нападна друго куче и стопанина му в район

...
Немска овчарка нападна друго куче и стопанина му в район
Коментари Харесай

Немска овчарка нападна друго куче и стопанина му

Немска овчарка атакува друго куче и стопанина му в регион " Западен " в Пловдив. Инцидентът е станал, до момента в който Мариян Сечков разхождал пред блока домашния любим на своя съквартирант. Само бързата интервенция на преминаващ велосипедист предотвратила случката да прерасне в по-сериозна акцидент.

Пловдив

Мариян разхождал кучето сред булевардите " Копривщица " и " Свобода " в квартал " Смирненски ", когато са нападнати от немска овчарка, водена на мотив от стара жена. Двегодишният Херо е захапан за корема, а стопанинът му одраскан по ръката.
Мариян Сечков: " Опита се да блъсне мен, само че захапа кучето, след което стартира да скимти моето куче и затова дамата, която водеше кучето, не беше способна да го задържи. Моето куче пострада. "
Полицията е открила притежателя на овчарката. От пловдивския инспекторат ще създадат инспекция и в случай че се окаже, че кучето е разхождано в нарушаване, стопанинът ще бъде санкциониран.
Ангел Славов – шеф на Пловдивския общински инспекторат: " До 5000 за увреждане на човешкото здраве. Ако се потвърди в самото здравно, че е заплашило живота на въпросния господин може да се отнеме кучето. "
Само за лятото в Пловдив са санкционирани към 50 стопани на кучета за сходни нарушавания. От инспектората поучават притежателите да бъдат по-отговорни, когато разхождат домашните си любимци.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР