Немска езикова гимназия Гьоте“ – Бургас спечели престижен грант на

...
Немска езикова гимназия Гьоте“ – Бургас спечели престижен грант на
Коментари Харесай

Немска езикова гимназия „Гьоте“ спечели грант на Централноевропейската инициатива

Немска езикова гимназия „ Гьоте “ – Бургас завоюва влиятелен грант на Централноевропейската самодейност, който ще даде опция на изявени възпитаници да посетят седалището на Организация на обединените нации в Ню Йорк.

Проектът на НЕГ „ Гьоте “ беше класиран измежду трите най-хубави плана в паневропейско съревнование, целящо да подтиква младежката ангажираност в границите на Програмата на Организация на обединените нации до 2030 година за стабилно развиване.

Инициативата на НЕГ „ Гьоте “ планува да увеличи информираността измежду младежите в България по тематиката за тъждество сред половете, като част от задачите на Организация на обединените нации за стабилно развиване.

„Автор на плана е доктор Тонка Костадинова, някогашен посланик и сегашен преподавател по история в НЕГ „ Гьоте “, споделя шефът на гимназията инж. Надежда Радева – Иванова и доопълва: „Тези начинания са фокус в тактиката ни за развиване на способени и виновни жители на България“.

„Трудно е да се построяват екипи за писане на планове, само че Немската гимназия може да се похвали с два плана, който координира, а не е просто партньор“, смята Петя Петрова – зам.-директор на учебното заведение.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР