Немска двойка реши да тръгне на околосветско пътешествие с микробуса

...
Немска двойка реши да тръгне на околосветско пътешествие с микробуса
Коментари Харесай

Германци със стара УАЗ-ка тръгнаха на околосветско пътешествие

Немска двойка реши да тръгне на околосветско странствуване с микробуса UAZ-452, който е прочут още като „ Буханка “. Младите хора обаче съществено модернизираха известния модел и го трансфораха в самобитен дом на колела. Видеокадри от пътуването им се появиха в канала на DW YouTube.

Пътуването на германците стартира в Кьолн. В момента пътешествениците са стигнали до Владивосток. Според тях във всички обитаеми места те били посрещнати доста другарски и даже гратис дооборудвали колата със стълба, с цел да се улесни качването до багажника на покрива.

Офроуд фургонът УАЗ-452, който е известен в Русия, а и у нас, стартира да слиза от поточната линия през 1956 година и от този момент се създава без обилни структурни и външни промени. Всъщност, този дребен ван с толкоз съществени офроуд благоприятни условия съществува на пазара без директни съперници.

През 2020 година слуховете за започване на работа по ново потомство на емблематичния автомобил неведнъж се показваха в мрежата, а многочислени скици и изображения на бъдещия ван от въодушевени дизайнери заляха обществените мрежи. Към момента обаче няма публично удостоверение за нова генерация на модела.

Текущата версия на UAZ-452 е оборудвана с 2.7-литров бензинов мотор, разрастващ мощ от 112 к.с. и 198 Нм въртящ миг. Моторът е сдвоен с петстепенна механична скоростна кутия и система за непрекъснато задвижване на всички колела.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР