Немислимото се случи – тв продуцентът Иван Христов и съпругата

...
Немислимото се случи – тв продуцентът Иван Христов и съпругата
Коментари Харесай

Иван и Ирина се развеждат заради сюжетна изневяра в нов сериал

Немислимото се случи – тв продуцентът Иван Христов и брачната половинка му Ирина Тенчева се развеждат. След едногодишна фамилна мъка, през която Ирина всекидневно го е умолявала да приключат с брака си, двамата най-сетне седнаха на масата, с цел да официализират раздялата и да разпределят имуществото си.

Въпреки че първоначално съпрузите желали всичко да мине умерено и без непотребни драми, разобличителна информация за тайния живот на Иван докарала към момента законната му брачна половинка до потрес.

Адвокатът на Тенчева разкрил, че продуцентът има държанка, която глези с много скъпи дарове. Справка от банковите му разноски посочила, че Христов е зарадвал тайнствената си възлюбена с рубинена огърлица и безценен часовник, за които не се посвенил да изхарчи няколко хилядарки.

За наслада на околните на семейство Христови, цялата тази мелодрама не се случва в действителния живот, а е част от сюжета на сериала " Мен не ме мислете ". Иван и Ирина вършат своя дебют в тв поредност и независимо, и като двойка, написа Шоу Блиц.

Те обаче не влизат в облици, а играят самите себе си. Тъй като бракът им много време беше обичана медийна тематика, евентуално вършат отпратка към това и затова са избрали да влязат в сериала със личните си облици.

Източник: Факти

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР