Немислимото се случи. Ливърпул смаза Манчестър Юнайтед с 5:0 на

...
Немислимото се случи. Ливърпул смаза Манчестър Юнайтед с 5:0 на
Коментари Харесай

Шокиращо! Ливърпул размаза Манчестър Юнайтед на Олд Трафорд с 5:0

Немислимото се случи. Ливърпул смаза Манчестър Юнайтед с 5:0 на " Олд Трафорд " в огромното дерби на Англия.

Играчите на Юрген Клоп взеха решение всичко в мача още през първото полувреме, когато вкараха четири попадения. Мохамед Салах осъществя хеттрик, а Кейта и Жота прибавиха по едно попадение.

Кристиано Роналдо се разписа, само че попадението му не беше зачетено поради засада през второто полувреме. След този мач Ливърпул е втори с 21 точки. " Червените дяволи " са чак на 7-ата позиция с 14 пункта.
 Роналдо надъха Юнайтед преди дербито с Ливърпул: Всеки би трябвало да се жертва за тима
Роналдо надъха Юнайтед преди дербито с Ливърпул: Всеки би трябвало да се жертва за тима

Двубоят с Ливърпул е в неделя

Началото на рецитала на мърсисайдци беше обещано в 5-ата минута. Тогава Наби Кейта засече подаване на Салах и откри. В 13-ата минута Жота удвои преднината на Ливърпул.
 Снимка 551261
Източник:

В 38-ата минута, Мохамед Салах получи превъзходен пас от Кейта и насочи акуратен удар в десния ъгъл на вратата. В добавеното време на първото полувреме още веднъж Салах се разписа, правейки резултата 4:0.

На полувремето слисаният управител на домакините Оле Гунар Солскяер надали имаше какво да измисли, с цел да отговори отбора му на тежкия удар. От трибуните Сър Алекс Фъргюсън изглеждаше повече от кахърен от протичащото се.
 Снимка 551260
Източник:

В 50-ата минута " алените дяволи " изпаднаха в безспорна безтегловност - Мохамед Салах осъществя хеттрик след подаване в наказателното поле на Хендерсън. Две минути по-късно Кристиано Роналдо осъществя, само че попадението не беше зачетено поради засада.

След час игра кошмарът за " алените дяволи " стана още по-голям. Влезлият на промяна на полувремето Пол Погба бе изпъден с пряк червен картон поради жестоко влизане в краката на Кейта.
 Снимка 551259
Източник:

До края на мача, положителната вест за домакините бе, че мърсисайдци не означиха повече попадения.

Дали днешният мач ще бъде финален за мениджъра Оле Гунар Солскяер, следва да разберем.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР