Немислимо ли е да има пъб без алкохол в Ирландия?

...
Немислимо ли е да има пъб без алкохол в Ирландия?
Коментари Харесай

Пъб без алкохол отвори врати в Ирландия

Немислимо ли е да има пъб без алкохол в Ирландия? Пъбът "Върджин Мери " е поел точно това предизвикателство, надявайки се да способства за културна смяна в страна, която е измежду най-големите консуматори на алкохол в света, съобщи Франс прес.

"Върджин Мери " отвори порти при започване на месец май и бързо стана известен в Дъблин. Успехът на първия ирландски пъб без алкохол е важен, като се има поради, че обичайните пъбове и бирата господстват в нощния живот в града.

Дали това не е знак за еволюция на нравите в Ирландия? "Консумацията на алкохол е пуснала дълбоки корени в ирландското общество - съобщи 51-годишният съосновател на "Върджин Мери " Вон Йейтс. - Но ирландците са с прогресивни визии. Налице е действителна смяна в света, що се отнася до потреблението на алкохол. "

Възползвайки се от "култа " за положително здравословно положение в някои обществени мрежи, пъбът предлага питиета с флорални претекстове във фини чаши, предоставяйки на клиентите си опцията да се похвалят, че са чествали, без да се напият.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР