Немили и недраги българи, вчера мафията, начело с Делян Пеевски

...
Немили и недраги българи, вчера мафията, начело с Делян Пеевски
Коментари Харесай

До всички българи: 1 млрд от Виваком бяха ваши, но Шиши & мафията ги свиха - защо мълчите!

Немили и недраги българи, през вчерашния ден мафията, отпред с Делян Пеевски открадна от вашите джобове 1 милиард през съмнителна договорка за продажбата на Виваком. Помогна им с всички сили Сотир Цацаров, началник на КПКОНПИ. Тарикатите купиха преди две години на търг, проведен от самите тях мобилния оператор за 300 млн евро. Сега продават компанията за 1,2 млрд евро.
В грандиозната спекулация взе участие, напълно умишлено, българското държавно управление, отпред с Борисов. 300 млн от откраднатия милиард автоматизирано ще бъдат изплатени на съветските шефове на ВТБ (Внешторгбанк), която бе дала към 300 млн за съмнителната скица по търга, осъществен от небеизвестния Спас Русев. Същият, който загроби ФК „ Левски “ с над 30 млн задължения.

Адв. Николай Хаджигенов, един от така наречен „ Отровно трио “ (проф. Велислав Минеков и пиар специалиста Арман Бабикян) назова през вчерашния ден договорката „ последната кражба на ръководещите “, поради която са отказвали да подадат оставка.

Хора, замислете се, тази интервенция лишава българските данъкоплатци от 1 милиард лв.! Обещаха на пенсионерите 3х50 лева и два дни по-късно откраднаха цялостен милиард! Не разбирате ли по какъв начин ви го „ вкарват с 200 “?!

Официално Виваком към този момент е владеене на сръбското телекомуникационно обединяване „ Юнайтед груп “.

„ Отровното трио “ изпрати сигнал до всички парламентарни групи с гледище за изключително съвещание, на което народните представители да изяснят отговорността на министъра на финансите Кирил Ананиев и на ръководителя на КПКОНПИ Сотир Цацаров по отношение на това по кое време и при какви условия е настъпило единодушието на антикорупционната комисия да вдигне запора на акциите на БТК – „ Виваком “. „ Триото “ стори това, което е обвързване на всеки политик и партия. Явно никой от тях не смее да се обади, без значение, че става дума за обеден обир. " Великият " герой против корупцията Иван Гешев ще проверява ли договорката?

Тези запори не пазят правата на Цветан Василев, както се опитваха да внушават до момента Цацаров, Гешев и ръководещите, а на всички нас, българските жители.

Редно е да се запитаме, кои лица имат изгода от осъщественото злонамерено действие.

Делян Пеевски, който дължи стотици милиони на руснаците освен около Виваком, само че и от изчезналите към 700 млн евро по плана Южен поток, за които няколко пъти припомня самият Путин. Временно се изплаща, тъй като висеше на косъм…

Спас Русев, братята Милен и Георги Велчеви, представители на съветската ВТБ в България. Разбира се и Сотир Цацаров, както и досегашния финансов министър Владислав Горанов, които освен не стопираха повдигането на запора, а го реализираха с ясното схващане, че ощетяват страната и данъкоплатците с към 1 милиард.

Не е останал на изсъхнало и министър председателят Бойко Борисов, без който няма по какъв начин да се случи такава огромната спекулация.

Излизат министри, депутати, анализатори и какви ли още не, ранят властта, само че не загатват и дума за мафиотския обир, осъществен на 31 юли 2020 година Още по-срамно е, че и никой не ги пита.

Недоволни от митингите мърморят против блокирани кръстовища, които могат да се заобиколят със закъснение сред 3 и 10 минути, само че са подготвени да преглътнат кражбата на цялостен милиард. От такива хора има потребност корумпираната власт, от тях си цялостни чекмеджетата, а зад тила им ги назовава тиня…

Това не го разбирам.

Валери Манолов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР