Нели Рангелова отпразнува своите 45 години на сцена в аристократичната

...
Нели Рангелова отпразнува своите 45 години на сцена в аристократичната
Коментари Харесай

ОЩЕ Я БИВА! Нели Рангелова взриви операта за юбилея си

Нели Рангелова отпразнува своите 45 години на сцена в аристократичната конюнктура на Софийската опера и балет. Юбилейният й концерт " На бис " подвигна на крайници залата и накара публиката да вика: " Още ", " Още ".

Подобно на една от най-емблематичните си песни през годините - " Автопортрет ", Нели направи тъкмо такава разходка из творчеството си, връщайки се чак в първите си години на сцена - под съпровода на Дани Милев бенд. Направи го с няколко умопомрачителни вечерни рокли - в златисто, сребристо и алено, които заслепяваха с блясъка си.

Още в самото начало тя призна, че като дете е мечтаела доста да бъде балерина, само че в последна сметка музикалният й гений надвил. Нейната фантазия обаче, с доста тънък мурафет пресъздаде нескрито огромната ни примабалерина Марта Петкова, която се появи на сцената по време на едно от осъществяванията.

Гости на Нели Рангелова на сцената бяха още младата изпълнителка Невена Пейкова, с която показаха дуета си " Искам да съм като теб " и несъмнено огромната изненада за мнозина - Георги Христов, който с изключение на сътрудник, е и дълготраен добър другар на Нели Рангелова. Двамата зарадваха публиката с баладата  " Когато се огледам в очите ти ", която е напълно нова и особено писана за тях.

Редом с другите си познати шлагери, измежду които " Както съм била ", " На бис ", " Бум, взрив ", визитната й картичка " Необясними неща " (или " Мой стих ", както е по-известна на всички), Нели изпя и една по-специална ария - " Може би ", която се оказва съдбоносна за нея. Малко откакто я изпява, тя среща огромната си обич Георги Бочуков, от който има наследник - Мартин.

" Тогава бях на 34 година и сама. Бях обезверена, че по този начин ще си и остана, само че тъкмо една година, откакто изпълних тази ария, която без да знам, като че ли бе отдадена на мъжа, когато още нямах, срещнах Георги ", откровена бе Нели от сцената
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР