Нели Рангелова е тазгодишната носителка на наградата Певец но годината,

...
Нели Рангелова е тазгодишната носителка на наградата Певец но годината,
Коментари Харесай

Нели Рангелова е Певец на годината 2024

Нели Рангелова е тазгодишната носителка на премията Певец само че годината, която идва и след блестящата й церемония преди няколко месеца. Носителката на гранд при от Златният Орфей е и мост сред двете оценки - връзка, която акцентира уредникът на събитието за седма поредна година Евгени Минчев.

Друга от суперзвездите на българската попмузика Силвия Кацарова показа предпремиерно ария, която й е подарена от лорда дни преди формалния й старт. Певицата има рожден ден идния петък.

Приз получиха завърналият се от Англия продуцент Лино Стоянов и неговите хора от Образцово кабаре - театър, който набра попуярност в последно време и се пробва да съживи обичани остарели мелодии.

Завръщане на сцената в Библиотеката направи попзнаменитостта от средата на 90-те Стоян Захариев, издал нов албум. След музиката, той се захвана с мода и участваше в откриването на първия бранд-бутик у нас - на Ферре, който особено пристигна за откриването през 1995 година Магазинът бе сменен след страшната Виденова рецесия от заведение на същото място на име Идоло, което беше едно от първите в евростил у нас въобще, беше може би първият рестобар в София и страната и шлагер в края на 90-те, още веднъж под крилото на Захариев и Ралица Хофщетер.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР