Нели Петкова улови момента и в горещото, за всички българи

...
Нели Петкова улови момента и в горещото, за всички българи
Коментари Харесай

Нели Петкова представя „Сега е момента“

Нели Петкова улови момента и в горещото, за всички българи лято показва новия си сингъл „ Сега е момента ". " Сега е момента " е със свежо, лятно и младежко звучене, основава чувство за безкрайните летни дни, насладата от споделената обич и желанието всеки момент да бъде изживян пълноценно.



Автори на музиката са Искрен Тончев - Искрата и Нели Петкова, а текстът е дело на Росен Димитров, Искрата и Нели Петкова. Автор на аранжимента е Искрен Тончев - Искрата. Нели още веднъж съчетава съвременно поп звучене с фолклорни детайли, което се наложи като запазена марка на певицата. Основният лайтмотив в песента е записан с обичайния български инструмент - дудук от композитора и виртуоз Костадин Генчев.

Видеото към песента е цветно, пламенно и носи цялостното обръщение и подстрекателство на текста. В него Нели Петкова си партнира с артиста Калоян Калев.

Локациите на фотосите са в София и покрайнините на столицата, а визиите на Нели Петкова са ярки и свежи, въодушевени от стрийт стила на градското момиче.
Само преди 3 месеца изпълнителката пусна сингъла „ Broken ", който с изключение на в българските музикални ранглисти, бе излъчен с триумф и в доста страни в Европа.

Нели Петкова
" Сега е момента "
музика: Искрен Тончев - Искрата, Нели Петкова
текст: Росен Димитров, Искрен Тончев, Нели Петкова
аранжимент: Искрен Тончев - Искрата
дудук: Костадин Генчев
режисьор: Иван Димитров - Torex
оператор: Иван Иванов
Продуцент: Меджик Мелоди

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР