Нели Петкова представя новия си англоезичен проект Broken“. Във видеото

...
Нели Петкова представя новия си англоезичен проект Broken“. Във видеото
Коментари Харесай

Нели Петкова: Общуването е ключ към щастието

Нели Петкова показва новия си англоезичен план „ Broken “. Във видеото към песента виждаме певицата в нова светлина – парчето е в жанр поп/R&B. Нели споделя, че за нея е голямо наслаждение да работи с едни от най-хубавите в стила - носителя на „ Грами “, музикалния продуцент Дейвид „ Swagg R’ Celious ” Харис, който завоюва премията за най-хубав R&B албум през 2019-а (за албума на певицата H.E.R.). Песента е написана взаимно с R`Celious и Нели записва вокалите в Ню Йорк.

Петкова показа своите мощни страсти към записването и снимането на „ Broken “: „ Когато Swagg ми изпрати концепцията за песента, аз незабавно се припознах в текста. Започна с „ Разбита, толкоз съм разрушена, само че към момента държа на теб… “. Тези думи ме допряха надълбоко. По това време бях в тъмен прочувствен миг от живота ми и песента резонира с мен. „ Така се усещам сега “, споделих на Swagg, и желая да пея за това.  Искам да кажа на хората да не се опасяват да споделят възприятията си. Имаме потребност да поддържаме връзка по-открито прочувствено. Общуването е ключът към щастието! "

След няколко онлайн сесии посредством Skype, обменяйки хрумвания за текста, е подготвен и окончателният вид на „ Broken “. „ Много обичам тази ария и съм щастлива, че работя със Swagg, защото той е извънредно надарен човек, който изпитва мощна емпатия и усеща прочувствено артистите, с които работи “, споделя Нели.

Видеото на „ Broken “ улавя по едно и също време атмосферата на Ню Йорк и прочувственото положение на лирическата героиня. Режисьор на музикалното видео е Muyinza Kasirye. „ Направихме фотосите на някои емблематични за града места. Идеята беше да покажем, че без значение къде се намираш в света, постоянно изпитваш усеща като всеки различен човек. Можеш да си на върха на света и отново да си разрушен прочувствено. ” 

Цялото обръщение на песента и видеото кореспондират и със характерната обстановка, в която се намира света сега. „ Сега, повече от всеки път, всеки от нас усеща мощната нужда от непосредствен и обичан човек до себе си ”, разяснява Нели Петкова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР