Нелепо химическо изгаряне от течност, изтекла от калъфа на телефона,

...
Нелепо химическо изгаряне от течност, изтекла от калъфа на телефона,
Коментари Харесай

Калъф за телефон вкара пловдивчанка в болница с тежки изгаряния

Нелепо химическо изгаряне от течност, изтекла от калъфа на телефона, стана причина пловдивчанката Дияна Плачкова да прекара 32-ия си рожден ден в болница. Тя потърпевша предходната неделя, когато прекарала много време на скамейка в сладостен диалог с другари. Телефонът й бил с кейс с двойно дъно, в което в течност плуват брокатени звездички, написа “24 часа ”.

Тя го поставила на кръстосаните си крайници и.

“Още до момента в който карах към къщи обаче, стартира да ме боли, и то по този начин, сякаш нещо ме гори. Като се прибрах, си смъкнах дънките и видях червени петна по бедрата си. Приятелят ми ме посъветва да се измия с вода.

В първия миг си помислих, че може да е някаква алергична реакция. Тогава забелязах, че някаква течност изтича от телефона ми, и взех решение че е от батерията.

 Калъф за телефон вкара пловдивчанка в болница с тежки изгаряния (СНИМКИ)

Изнесох го на двора и отидох в Спешното ”, описа Плачкова пред “24 часа ”.

Там й създали промивки и й споделили, че би трябвало да я хоспитализират. Когато се върнала вкъщи, с цел да си вземе багаж, дамата открила, че течността е изтекла не от самия уред, а от калъфа.

Тя прекарала 5 дни в болничното заведение, където посрещнала и рождения си ден. Изписана е в петък.

 Калъф за телефон вкара пловдивчанка в болница с тежки изгаряния (СНИМКИ)

“Чака ме лекуване от най-малко 3 месеца, а има и риск белезите да останат ”, сподели още Дияна Плачкова. Сега тя търси да си поръча по интернет същия кейс, с цел да го даде за проучване и да откри каква тъкмо течност има в двойното дъно.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР