Нелепо е втората партия да ни призовава да се откажем

...
Нелепо е втората партия да ни призовава да се откажем
Коментари Харесай

Сачева: Нелепо е втората партия да ни поставя ултиматуми

Нелепо е втората партия да ни приканва да се откажем от мандата, да не приказваме за политики, да не каним никого на среща и да изпълняваме ултиматума на втория. В демокрацията има правила и правила, които би трябвало да бъдат спазвани. За пети път подред хората дефинираха кой да бъде първи, втори, ясно споделиха, че не биха дали доверието си единствено на една партия.

Това съобщи пред БНР депутатът от ГЕРБ Деница Сачева.

Тя уточни, че ГЕРБ и ПП/ДБ имат разнообразни визии, изключително във връзка с обществените финанси. Ние желаеме ясни отговори - какви са желанията им, тъй като говоренето им е фокусирано единствено върху излъчването на послания, че не биха създали нищо с ГЕРБ в първия мандат. От друга страна наподобява, че всичко, което биха могли да създадат с втория мандат, могат да го създадат единствено с ГЕРБ, разясни Сачева.

Според нея е редно да се състои лидерска среща, на която всеки да съобщи управнически цели. По думите й най-добрият проект за България е да има държавно управление, образувано на паритетен принцип сред двете обединения, спечелили най-вече гласове на изборите.

ПП/ДБ мощно подценяват гласоподавателите си, в случай че считат, че могат да показват пред тях, че не работят с ГЕРБ, а разчитат единствено на поддръжката на ГЕРБ. Когато получим мандата, ще имаме към този момент ясно решение какво да вършим. Номинацията за министър-председател зависи от разговорите, които ще бъдат извършени сред водачите, каза още Сачева.

Народният представител от ГЕРБ бе безапелационен, че повече пари не трябва да се харчат за избори, защото идващия избор няма да даде по-различен резултат.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР