Нелеп инцидент свали легендарната актриса Стоянка Мутафова от сцената за

...
Нелеп инцидент свали легендарната актриса Стоянка Мутафова от сцената за
Коментари Харесай

Нелеп инцидент свали Стоянка Мутафова от сцената

Нелеп случай смъкна именитата актриса Стоянка Мутафова от сцената за неустановен интервал от време. По гледище на докторите госпожа Стихийно злополучие ще прекрати както представленията си, по този начин и турнето из България, за показване на автобиографичната си книга „ Добър вечер, столетие мое “, оповестява „ Телеграф “.

„ Поради безразсъден случай от тази заран, с който ме изкараха отвън релси здравословно и душевен, ще би трябвало да прекратя за няколко месеца всички мои изяви по гледище на персоналния ми доктор. Изказвам своите извинения, че за повторно няма да се срещна с публиката в Добрич, както на нея, по този начин и на прелестните уредници, които вложиха толкоз труд и усърдие. Аз също съм доста разочарована като вас, само че очевидно би трябвало да се кротна на моите съвсем 97 години! “, написа в формалния профил на Мутафова във Facebook.

Мениджърът на звездата Евгени Боянов беше сбит: „ Ами претърпя случай. Не е добре, по този начин да го кажем. Всички се надяваме скоро да се възвърне и още веднъж да ни радва “.

За момента, обаче, не е ясно по кое време още веднъж ще можем да я гледаме на театрална сцена. В последните месеци здравословното положение на Мутафова се утежни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР