Нелеп инцидент с първокласничка от ОУ „Найден Геров” в жк.

...
Нелеп инцидент с първокласничка от ОУ „Найден Геров” в жк.
Коментари Харесай

Учителка опита да потули инцидент в бургаско школо СНИМКА

Нелеп случай с първокласничка от ОУ „ Найден Геров” в жк. „ Меден рудник” в Бургас тормози съществено фамилията на Калин Кирязов, написа Флагман.

Кракът на 7-годишната му щерка Непал Кирязова е пропаднал в една от шахтите в двора на учебното заведение, намиращи се тъкмо под прозорците на постройката. По-притеснителното в тази ситуация, което изкарало таткото отвън релси е, че госпожата от занималнята решила, че няма потребност да уведомява родителите за случилото се.

Инцидентът е станал през вчерашния ден, в следобедните часове, когато дребната Непал и съучениците й бягали из двора на учебното заведение, до момента в който били в междучасие. В един миг обаче от играчка станало плачка.

Кракът на детето пропаднал в една от шахтите, на която съзнателно били отрязани решетките, с цел да се чистят по-лесно боклуците. Госпожата от занималнята незабавно се втурнала да помогне на потърпевшото дете, като решила, че крачето на Непал е добре и даже не я завела до учебната здравна сестра.

„ Деца са, разбирам, че падат, удрят се, само че да не ни уведомят какво се е случило, е просто неприемливо. Госпожа Ферариева е пробвала да потули случая, била решила, че щом нямало кръв, нямало потребност от медицински обзор, нито да ни заяви, че е имало случай. Ако няма домашна или не слуша в час незабавно ще звънят на пожар. Това е неглижиране на проблема”, описа Кирязов.
 Решетката била съзнателно нарязана по този метод, с цел да се почистват по-лесно боклуците,
само че безвредно ли е за децата
По думите й нито класната ръководителка на първолаците, нито шефът на учебното заведение са били осведомени с случая. От управлението на школото обяснили, че решетката на шахтата била нарязана, с цел да може по-лесно да се почиства пространството, само че декларирали, че незабавно ще бъдат взети ограничения, както и по отношение на госпожата от занималнята, която съгласно семейство Кирязови е реагирала непрофесионално като възпитател.

Днес Непал още веднъж е на учебно заведение. Кракът й е посинен, има ожулвания по прасеца, само че се усеща добре, споделиха от фамилията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР