Нелеп инцидент е станал преди седмица по време на последното

...
Нелеп инцидент е станал преди седмица по време на последното
Коментари Харесай

Стана ясно защо бутонът на Капките блокира. НСО заглушили честотите, за да проверят дали не се готви атентат срещу...

Нелеп случай е станал преди седмица по време на последното предаване на известното шоу " Като две капки вода ", настояват от e-vestnik.com. В публиката участва ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, която, както повеляла протоколът и ограниченията за сигурност е пристигнала с джип на НСО и защита.

Неизвестен изверг обаче е спукал гумите на колата на парламентарната шефка на паркинга, твърди e-vestnik.com. Колата е солиден първокласен джип на НСО, в който по-рано е возил Цецка Цачева, изтънчено облечена с костюмчетата с цвят „ пепел от рози ”. И до момента в който сегашната шефка на Народното събрание Цвета гледа имитаторското шоу, в което дами се вършат на мъже и назад, настава суматоха.

Като огромен пропуск и тежък гаф може да се окачестви по какъв начин защитата от НСО е позволила някой да спука гумите на возилото. А не се знае и дали колата не е предходна през някакви нахвърляни пирони. Както и да е, появяват се подозрения за атентат.

Храбрите охранители са предприемали бързи дейности. Докато тичали с изменени лица към колата и зад кулисите на предаването, незабавно от НСО пристигнала група за бързо реагиране. Тя се заела да изследва дали не се готви атентат.

Групата на НСО включвала специфичен апарат, който блокира избрани УКВ честоти и мобилни телефони в близост. За пакост тъкмо в този миг участниците в шоуто натискат така наречен бутон на шанса, с който се избират какви песни ще им се паднат за идващото предаване. И се оказва, че бутонът не работи, обиден от апаратурата на НСО. Така идващите песни не са определени по обичайния метод, само че това не прави кой знае какво усещане в шоуто.

Важното е, че Цвета Караянчева и стабилността са опазени. Първата дама на властта си отива щастлива от изгледаното онлайн шоу, продуцентите му също са щастливи, случаят минава като дребна тягост.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР