Нелегален търговец заплашил и тръгнал да напада с брадва полицаи

...
Нелегален търговец заплашил и тръгнал да напада с брадва полицаи
Коментари Харесай

Нелегален търговец нападна с брадва полицаи

Нелегален търговец заплашил и тръгнал да атакува с секира служители на реда при инспекция в хасковското село Брягово, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково.

 Вчера униформени служители на реда и чиновници на Българската организация по сигурност на храните (БАБХ) са ревизирали сигнал за нерегламентирана комерсиална активност, която мъжът (43 г.) от селото упражнявал от вкъщи си.

В двора на къщата му върху лавици са открити огромно количество хранителни и нехранителни артикули с цени върху тях. Намерени са и 6400 къса безакцизни цигари.

Мъжът е признал, че ги продава, само че откакто схванал, че ще бъде глобен, станал нападателен. Той почнал да заплашва проверяващите и тръгнал с секира против тях.

Последвало е задържането му до 24 часа по стартирало бързо произвеждане.

Последно в района незаконен търговски обект бе открит в димитровградското село Върбица.

На 12 февруари т. година служители на реда, чиновници на Националната организация по приходите и БАБХ влязоха в магазин на 47-годишна жителка на Димитровград и установяваха липса на фискално устройство и документ за регистрацията му, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР