Нека видим каква е мантрата на всяка зодия до края

...
Нека видим каква е мантрата на всяка зодия до края
Коментари Харесай

Каква е мантрата на всяка зодия до края на годината?

Нека забележим каква е мантрата на всяка зодия до края на тази година: 

Овен

„ Ще се науча да се отхвърлям от контрола и да се преместя в умствено пространство, където незнайното може да ме поеме. “

Телец

„ Ще си дам позволение да усещам възприятията, които подтискам. По този метод ще намеря нова изясненост и успокоение. "

Близнаци

„ Ще направя скок напред и ще знам, че без значение от резултата, мога да намеря добрина на всички места, където кацна. Няма да се опасявам от нещата, които не вървят по проект. "

Рак

„ Ще отворя съзнанието си за други благоприятни условия, които не съм разкрил. Ще бъда подготвен да се потопя във въпроси, които ме плашат, и да потърся отговори, които трансформират концепциите ми. "

Лъв

„ Ще освободя смирено цялата сила, която влагам към себе си, и ще намеря метод да я посветя за по-доброто положително. Ще мисля повече за по-голямата си роля в света. "

Дева

„ Ще намеря умерено време и място, с цел да изживея напълно нещата, които са ми в съзнанието. Ще се опитам да се свържа с вътрешните си мисли по по-личен и лековерен метод. "

Везни

„ Ще се науча да се поверявам на пътуването си, в случай че това е нещо, което не разбирам. Ще се доверя, че хората, които са предопределени да бъдат в живота ми, ще останат, а останалите могат да си отидат. "

Скорпион
 Кои три зодии ще се отърват от токсични хора по време на сезона на Лъв Кои три зодии ще се отърват от токсични хора по време на сезона на Лъв
Сезонът на Лъвовете започнa на 22 юли и за три зодии е време да се прекратят токсичните връзки. Вижте кои са те: Овен ...

„ Ще спра да се придържам към всички неща, които ми предизвикват болежка. Ще спра да се съпротивлявам на яснотата. Правейки това, ще изчистя съзнанието си от предишното. ”

Стрелец

„ Ще се науча да раста, когато се сблъскам с провокации. Няма да отстъпя, само че ще бъда самоуверен и ще знам, че гласът ми има значение. ”

Козирог

„ Ще се прибирам при себе си всеки ден. Ще дам на сърцето си място за дишане, а на възприятията - пространство. Ще мисля за себе си и ще се придържам към потребностите си. "
 Любовният живот на тези три зодии се трансформира след месец юли Любовният живот на тези три зодии се трансформира след месец юли
Венера в Дева стартира на 21 юли 2021 година и е отлично време за обич към три зодии. Всяка година Венера влиза във всеки знак, прекарва и...

Водолей

„ Ще продължа напред от възприятията, събитията и местата, които към момента ме възпират. Ще освободя напрежението и ще намеря цялостна поддръжка. ”

Риби

„ Най-накрая ще основа бъдещето, което си представях. Ще пусна концепцията за индивида,когото постоянно съм считал, че би трябвало да бъда, и ще стъпя в този, който в действителност съм. “

Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР