Нека си вземе там на онези търговците, където бяха по

...
Нека си вземе там на онези търговците, където бяха по
Коментари Харесай

Борисов даде да се разбере, че е против оставки на Валери Симеонов и Валентин Радев

Нека си вземе там на тези търговците, където бяха по Русе, на депутатите, където купуваха гласове, оставките и тогава да пристигна да желае на " Патриотите " оставките ". Така министър председателят Бойко Борисов отговори от Брюксел на апела на Българска социалистическа партия за оставки на вицепремиера Валери Симеонов и вътрешния министър Валентин Радев поради оповестяване на оградата по границата с Турция за стратегически обект от голяма важност за националната сигурност.

" Несериозно е да се приказва на тази тематика, с цялото ми почитание ", добави Борисов. " При 4% растеж на стопанската система, гоним 100 милиарда БВП, няма сфера да няма забележим прогрес... подготвили сме бюджет с над 700 млн. повече за приходи на хората. Имаме доста по-важни тематики ", продължи той.

Премиерът се възмути, че на Консултативния съвет при президента, когато водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е сложила тематиката за разсекретяване на политиците в КТБ, той споделил, че е подготвен незабавно да застане зад такова искане, а след това тя е излъгала. " Аз пред всички, президентът ми е очевидец, питайте го, споделих: Дай, незабавно да го подпиша. След това тя споделила, че не срещнала (подкрепа). Това е политика ", сподели Борисов.

" Вчера един будала споделил, че Драго (шефът на Държавната организация " Разузнаване " - Драгомир Димитров) ми бил братовчед. Това са подправени вести ", продължи той, като имаше поради изявление на депутата от Българска социалистическа партия Таско Ерменков през вчерашния ден в Народното събрание. " То майка му като го е кръстила с това име, тя го е намразила ", добави Борисов и прикани медиите да ревизират информациите, преди да ги разгласяват и " оставете ахмаците, дано си приказват ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР