Нека си признаем: думата масло“ не е с най-приятните конотации.

...
Нека си признаем: думата масло“ не е с най-приятните конотации.
Коментари Харесай

Най-добрите масла за лице, които правят кожата мека и гладка

Нека си признаем: думата „ масло “ не е с най-приятните конотации. Тя провокира облици на хлъзгава, акнеична кожа, мазна коса, остарели пържени картофи. Макар че не толкоз от дълго време маслото беше нещо, от което би трябвало да се страхувате и което би трябвало да отстраните от лицето си непременно, в този момент е тъкмо противоположното. Изглежда, че всеки желае да го включи в грижата си за кожата.

Това не е просто следващата маркетингова вълна. Ползите от маслата за лице са доста основателни, само че с една огромна спогодба: не всички масла са идентични и е значимо да изберете подобаващото за вашия вид кожа, с цел да постигнете най-хубави резултати.

Това значително зависи от съответния тип масло за лице, макар че има няколко съществени преимущества, които важат за всички. Повечето масла имат омекотяващи свойства, тъй че са в положение да поддържат кожната преграда и да задържат влагата. Поради тази причина най-често се счита, че те са подобаващи за хора със суха кожа, макар че и други видове кожа могат да се възползват от тях.

Те оставят кожата по-мека и гладка, а също така доста растителни масла са естествено богати на антиоксиданти, имат противовъзпалителни свойства, а някои са антимикробни.

Разгледайте галерията, с цел да разберете кои са най-хубавите масла за кожа съгласно специалистите на:
 4-те най-хубави масла за кожа  4-те най-хубави масла за кожа  4-те най-хубави масла за кожа  4-те най-хубави масла за кожа
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР