Нека си го кажем честно! Без излишни емоции.Напълно разбирам реакциите

...
Нека си го кажем честно! Без излишни емоции.Напълно разбирам реакциите
Коментари Харесай

ЗЛОТО НЕ Е РУСКО! НИКОЙ ЛИ НЕ ВИЖДА, ЧЕ СВЕТА Е ОПУСТОШЕН СЛЕДСТВИЕ НА АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ АГРЕСИИ?! САЩ НЕ МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ БЕЗ ДА СМУЧАТ КРЪВТА НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. С НАСТРОЙКАТА НА ЗАПАДНАТА ПРОПАГАНДА В ЕДНО С ПРАВИТЕЛСТВЕНАТА НАША В ПОСОКА „РУСКОТО ЗЛО“

Нека си го кажем почтено! Без непотребни страсти.

Напълно разбирам реакциите на огромна част от нашето общество. Налице са няколко генерации, които са родени, култивирани и чипирани в развъдник. Има и огромна част деца, правени „в епруветки“, нещо като човешки бройлери с съответно предопределение – универсални потребители. Днес тези деца са огромни хора – мами и бащи, които извършват заложената им стратегия да произведат консуматорско общество с ниска степен на персонално самочувствие и негативна добавена стойност.

Не инцидентно Съединени американски щати и Западът отвориха входната ни врата с неотложно настанявяне на стотици религиозни секти с сложени разследващи задания и цели, десетки псевдокултури и античовечни политически интензивности. Последва публичен разпад след този нуклеарен удар по националното ни достолепие, обичаи и традиции. България се трансформира в токсично бунище, а българите целеустремено бяха избивани по координиран и утвърден проект. Този проект продължава и до през днешния ден и ще приключи с унищожаването на 3 милиона пенсионери след което демокрафската карта на страната ще бъде еднакъв брой роми, турци и българи. Това ще се случи в идващите 10 години. И това е края ни! Събудете се.

Днес треперим пред една война. Кога след Втората международна война Съединени американски щати не са водили война? Никой ли не вижда, че света е унищожен и трансфорат в пустиня разследване на американски военни експанзии по цялото земно кълбо. Постоянни, непрекъснати и целенасочени! И по какъв начин да живее по различен метод тази частна страна, откакто в случай че се прибере на личния си континент американските жители ще се самоизяждат единствено след месец време. Когато пиявица бъде отлепена от тялото на животно, тя изсъхва и умира са броени часове. Неизбежно. И Съединени американски щати не могат да живеят без да смучат кръвта на всички останали.

В цялата човешка история след ВСВ има единствено три дни в които няма войни по света. Кой международен мир е опазило нещото Организация на обединените нации? Нима в Африка, Азия и на всички места другаде по света не живеят човешки същества? Или единствено в Съединени американски щати, преродената Римска империя, живеят хора? Никъде другаде.

Русия е обречена да се превъоръжава до зъби и да е подготвена да заличи целия свят пред алтернативата да бъде непринудено ограбвана като нас и унищожена с бомби за плячкосване на ресурсите й. И по какъв начин да живеят руснаците като богати и почтени хора и да благоденстват, като 75% от парите им би трябвало да отиват за въоръжаване? Ако Германия, Англия, Израел, Франция и впрочем отделят подобен финансов запас за въоръжаване, жителите им ще бъдат ли богати хора? Не, ще бъдат небогати като въшки дрипльовци, оскотели и озлобени твари. Гниеща човешка маса.

Силно ме тормози медийната конфигурация на западната агитация в едно с държавната наша в посока „руското зло“!!! Явно има военнолюбци, които считат, че една огромна война против Русия ще бъде в интерес на човечеството. Ако нямаше подобен план Япония и Швейцария биха останали настрани от спора, само че влязоха. Големите играчи ги свързват общите ползи и апетити към ресурсите, никакви други „ценности“. Ценностите са за нас, елементарните жители, който сме предопределени за кладата.

Злото не е съветско, другари! То е на всички места по света и във всеки от нас.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР